SMS hirdetetés feladás folyamata

Amennyiben Ön kártyás/Domino előfizető, kérjük, győződjön meg arról, hogy feltöltötte-e az Univerzális (Pannon) illetve M-Com (T-Mobile) egyenlegét a szolgáltatás használatához. Az egyenleg-feltöltés lehetőségéről tájékoztatást az operátorok honlapján (www.pannon.hu illetve www.t-mobile.hu,) vagy telefonos ügyfélszolgálatukon (Pannon: 1220, T-Mobile: 1430) kaphatnak. Számlás/általános előfizetők havi hitelkeretük terhére is feladhatják hirdetéseiket, így a szolgáltatás igénybevételéhez univerzális egyenleg feltöltése nem szükséges.
Küldje el SMS-ben az újság vagy televízió hirdetési kódját és a hirdetés szövegét, lakossági hirdetés esetén a 8100-555 számra vagy közületi hirdetés esetén a 8100-556-számra. A hirdetési kódot a hirdetéstől szóközzel válassza el. A hirdetési kódokról itt tájékozódhat. A hirdetés maximális hossza 320 karakter lehet. (a hosszba nem számít bele a hirdetési kód). A 320 karakternél hosszabb hirdetések automatikusan elutasítódnak. A televízióban megjelenő hirdetés ára a http://www.mobilhirdetes.hu honlapon feltüntetett összeg, az újságokban megjelenő hirdetés ára az elküldött hirdetés hosszától függ. (Az 1-160 illetve 161-320 karakter hosszúságú hirdetések díjazásának megállapítása újságonként differenciált módon történik.)
Üzenetének elküldése után a vásárlás jóváhagyására irányuló kérést kap SMS-ben, amelyben tájékoztatjuk a hirdetés ellenértékéről, illetve a kiegyenlítésre felhasználható fizetési módról. Amennyiben rendben vannak a visszaigazolt adatok, küldjön egy "OK" tartalmú SMS-t a 8100000 száma, hirdetése regisztrálásához.
A jóváhagyást követően a hirdetés ellenértékét levonjuk Univerzális (Pannon) illetve M-Com (T-Mobile) egyenlegéből. A számlás előfizetők esetében a vásárlás a hitelkeret terhére történik, amelynek kiegyenlítése a havi számla utólagos befizetésével történik.
A sikeres hirdetés regisztráció után tájékoztató SMS-t kap, ami tartalmazza a hirdetési kódját és árát.
A sikeres regisztráció után a helyi televízió, vagy az újság két munkanapon belül feldolgozza hirdetését és meghatározza a megjelenés pontos időpontját, amelyről SMS-ben tájékoztatást küld.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a médiatörvénybe ütköző hirdetéseket nem jelenítjük meg, és ebben az esetben a díjat sem áll módunkban visszafizetni. A szolgáltatás felhasználásának feltétele az általános szerződési feltételek (ASZF) elfogadása.